Rólunk

 

- IT MEGOLDÁSOK PORTRÓL PORTRA -

Kik vagyunk? Hogyan működünk, dolgozunk?

Kik vagyunk?

Mérnök informatikusok, rendszergazdák, hálózatépítők, projektvezetők, felkészült üzletkötők. Preferáljuk az ellenőrzött forrásból származó, magas minőségű alkatrészek, eszközök használatát munkánk során, előnyben részesítjük az emberi beavatkozás nélkül, automatikusan működő, és személyes jelenlétet nem igénylő, távfelügyeleti rendszereket.
Hiszünk a kétkedés mozgósító erejében, hogy képesek vagyunk jobbak lenni, hogy érdemes a dolgokat újragondolni, korszerű megoldásokat keresni és megvalósítani. Hisszük, hogy tudunk változni, haladni a korral, hogy szakmai és emberi kihívásoknak meg tudunk felelni. Figyeljük a fejlődést, ami körbevesz bennünket, folytonosan tanulunk, hogy mások előtt járhassunk, hogy partnereinket a legmagasabb színvonalon tudjunk szolgálni.
Cégünk 2000-ben alakult informatikai szolgáltatásokra, számítógép hálózatok tervezésére, kiépítésére, szerverek építésére, üzemeltetésére, software– és webfejlesztésre. Időközben tevékenységeink módosultak, kibővültek.
A 2015-2016-os év hozott áttörést és azóta töretlenül fejlődünk.
2019-ben társasági formát váltottunk, BT-ből Kft-vé alakultunk.

Robonet

0
Minőség
0
Elégedett Partner
0
Sikeres projekt
0
Év tapasztalat

Kérdezni szeretne?

Felmerülő kérdéseire, készséggel válaszolunk.

Kérdése van?

Minősítések

Opten minősítés 2016
Opten minősítés 2017
Opten minősítés 2019
Bisnode minősítés 2020
Dun & Bradstreet minősítés 2021
Opten minősítés 2022

Keresés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ »