Szerzői jogok

 

Tájékoztatás


A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat, videó- és hangfelvételeket a Robonet Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Robonet Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A Robonet Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete - beleértve a kép, hang, és videó tartalmakat - az üzemeltető tulajdona, szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Robonet Kft. jogosult. A tartalmak bármilyen más orgánumban történő idézéséhez a szerző és a forrás feltüntetése szükséges. A szerzői jog tulajdonosa hozzájárul ahhoz, hogy más lapok erre a lapra irányuló közvetlen hivatkozásokat helyezzenek el.

A "Robonet®" logó a Robonet Kft. védjegye.

A Robonet Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Robonet Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Robonet Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Robonet Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az Internet szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Robonet Kft. kifejezetten kizárja.

A Robonet Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Internet szolgáltató weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.


Keresés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ »