SZERVEREK

 

Szerverek

Szerverek, szerverparkok, Linux, VMWare, MS

A szerveroldali szolgáltatás méretezése alapvetően a felhasználásból indul ki. Sok helyen azt látjuk, hogy valamiféle szokásjog alakítja a vásárlásokat.

Mielőtt beruházna konzultáljunk!

Az alul- és felülméretezett rendszer egyaránt probléma.

Több évtizedes jártasságunk van szerverek felügyeletében, üzemeltetésében, beszerzésében, üzemeltetésében. Használja tudásunkat!

Miért érdemes konzultálnunk?

Miért érdemes konzultálnunk?

Nagyon sok pénzt lehet megtakarítani megfelelően összeállított szerverparkkal és kiszolgálói szoftverekkel!!!

Van ahol tényleg a Microsoft termékek lehetnek a megoldás kulcsai, azonban ez nem minden esetre igaz! A Linux alapú megoldások beruházásigénye nagyon alacsony!

Virtualizáció nagy rugalmasságot, nagy megbízhatóságot adhat, gyorsabban tud reagálni hirtelen felmerülő, váratlan, vagy ideiglenes igényekre!

Ha ismert, hogy az Ön vállalkozásánál milyen feladatokat kell a szerveroldalon megoldani, keressen bennünket!

Szerverek üzemeltetése

Szerverek üzemeltetése

A szerverek üzemeltetése tipikus távfelügyeleti műfaj. Biztonságos internetes kapcsolaton keresztül minden elérhető, távolról konfigurálható. Nincs szükség személyes jelenlétre.

A szerverekkel kapcsolatos igényeket általában e-mailben küldik meg részünkre a felhasználók, és mi azokat sorban teljesítjük. Az e-mailes kommunikáció pontos, és önmagát dokumentálja.

A személyes megjelenésünket általában az éves, rendszeres karbantartások szokták kitenni.

Kérdése van?

IT megoldások portról portra

Informatikai problémáira megoldást találunk.

Keresés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ »